dc.contributor.author |
Ящишина, Ірина Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Латер, Юхим Семенович |
|
dc.date.accessioned |
2017-03-30T12:18:45Z |
|
dc.date.available |
2017-03-30T12:18:45Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.citation |
Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання / укл. Ю. С. Латер, І. В. Ящишина. – Кам’янець-Подільський : Вид-во КПНУ ім. І. Огієнка, 2014. – 32 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/228 |
|
dc.description.abstract |
Запропоновано завдання з метою ознайомлення студентів із порядком організації та управління системи надання освітніх послуг в Україні, формування соціально-професійних та особистісних компетентностей студентів до ефективного навчання в університеті згідно з сучасними інтеграційними процесами в міжнародній освіті в контексті Болонського процесу, формування позитивної життєвої позиції та громадської свідомості. Рекомендовано для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, редакційно-видавничий відділ |
uk_UA |
dc.subject |
практика |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми |
uk_UA |
dc.type |
Методичні вказівки |
uk_UA |