Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ящишина, Ірина Володимирівна | |
dc.contributor.author | Латер, Юхим Семенович | |
dc.date.accessioned | 2017-03-30T12:18:45Z | |
dc.date.available | 2017-03-30T12:18:45Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання / укл. Ю. С. Латер, І. В. Ящишина. – Кам’янець-Подільський : Вид-во КПНУ ім. І. Огієнка, 2014. – 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/228 | |
dc.description.abstract | Запропоновано завдання з метою ознайомлення студентів із порядком організації та управління системи надання освітніх послуг в Україні, формування соціально-професійних та особистісних компетентностей студентів до ефективного навчання в університеті згідно з сучасними інтеграційними процесами в міжнародній освіті в контексті Болонського процесу, формування позитивної життєвої позиції та громадської свідомості. Рекомендовано для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, редакційно-видавничий відділ | uk_UA |
dc.subject | практика | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми | uk_UA |
dc.type | Методичні вказівки | uk_UA |