ElarK-PNU

Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ящишина, Ірина Володимирівна
dc.contributor.author Латер, Юхим Семенович
dc.date.accessioned 2017-03-30T12:18:45Z
dc.date.available 2017-03-30T12:18:45Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання / укл. Ю. С. Латер, І. В. Ящишина. – Кам’янець-Подільський : Вид-во КПНУ ім. І. Огієнка, 2014. – 32 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/228
dc.description.abstract Запропоновано завдання з метою ознайомлення студентів із порядком організації та управління системи надання освітніх послуг в Україні, формування соціально-професійних та особистісних компетентностей студентів до ефективного навчання в університеті згідно з сучасними інтеграційними процесами в міжнародній освіті в контексті Болонського процесу, формування позитивної життєвої позиції та громадської свідомості. Рекомендовано для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, редакційно-видавничий відділ uk_UA
dc.subject практика uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Методичні рекомендації до проходження навчальної практики «Університетська освіта» для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа денної форми uk_UA
dc.type Методичні вказівки uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу