ElarK-PNU

Перегляд 102. Дипломні роботи (проекти) освітнього ступеня «магістр» по темі "241 Готельно-ресторанна справа"

Перегляд 102. Дипломні роботи (проекти) освітнього ступеня «магістр» по темі "241 Готельно-ресторанна справа"

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Колбут, Я. В. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    На сучасному етапі розвитку української економіки враховуючи значний природно-рекреаційний та історико-культурний потенціал України, особливої уваги заслуговує туристична сфера, де основною складовою її розвитку є індустрія ...
  • Каденюк, А. П. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Враховуючи сучасні умови функціонування готельно-ресторанного бізнесу; зовнішні та внутрішні чинники, які мають вплив на реалізацію стратегічних планів щодо розвитку сфери готельних та ресторанних послуг даний напрям ...
  • Ленчицька, Наталія Дмитрівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2019)
    Актуальність даної теми полягає в тому, щоб просліджувати взаємовпливи національних кухонь Поділля у створенні оригінальної подільської кухні і визначити перспективи використання подільської кухні у бізнесі. Метою даної ...
  • Покорний, Максим Андрійович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2021)
    Сучасний стан реформування економіки держави, зростання впливу зовнішніх факторів на результативність в галузі гостинності залежить від стану та особливостей розвитку в цій галузі, спонукає до нових організаторських рішень ...
  • Голдибан, Крістіна Максимівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Народна їжа, як елемент матеріальної культури, етносів, що проживають на Поділлі на сьогоднішній день майже не досліджена. Актуальність даної роботи полягає в тому, щоб прослідкувати розвиток і традиції національної кухні ...
  • Кукурудза, Ольга Вікторівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2019)
    Зростаючі темпи розвитку технологій, збільшення чисельності міських жителів, екологічні проблеми та посилення психологічного тиску у містах призводять до прагнення багатьох мешканців мегаполісів до відпочинку у тиші та ...
  • Поліщук, Яна Володимирівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2021)
    Тенденції дистанційного обслуговування, автоматизація виробництва в закладах харчування і самообслуговування за допомогою інформаційних технологій спостерігалися кілька років тому, але особливо швидко вони набули розвитку ...
  • Петик, Анастасія Віталіївна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2019)
    В умовах розвитку економіки та її глобалізації для вітчизняної туристичної галузі питання стратегічного розвитку, постановки і досягнення стратегічних цілей є нагальною умовою забезпечення в Україні сталого розвитку туризму. ...
  • Любко, Дмитро Миколайович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2019)
    Актуальність даної теми полягає у висвітленні санаторно-курортних закладів як складової індустрії гостинності України. Метою магістерської роботи є висвітлення стану санаторно-курортних закладів Поділля як складової індустрії ...
  • Храбрих, Марія Дмитрівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2019)
    1785 р. в історії України запам’ятався лише двома подіями які мали суттєвий вплив на подальшу історію, з одного боку Лівобережної і Слобідської України, де було запроваджено систему влади місцевих дум та заснуванням ...
  • Котляренко, М. Є. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Водночас різноманіття української народної архітектури та мистецтва є невичерпним джерелом художніх засобів, гарантією збереження етнокультурної своєрідності та неповторності, служить основою для формування національної ...
  • Пилипчук, Мар’яна Вікторівна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2021)
    В умовах посилення процесів глобалізації зростає все більший інтерес до вивчення особливостей функціонування сфери гостинності, як невід’ємної складової туристичної галузі, оцінки та виявлення її слабких місць та прогнозування ...
  • Литвинчук, Дмитро (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Нинішній воєнний стан держави та зростання впливу зовнішніх факторів на діяльність готельно-ресторанного бізнесу вимагає зміни тенденцій його розвитку, змушує до нових адміністративних та управлінських дій з метою забезпечення ...
  • Дудар, Іванна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Актуальність досліджуваної теми зумовлена посиленням уваги до свого, національного надбання – української кухні Подільського регіону, яка розвивалась на основі історичної долі і традицій цього краю. Аналіз наукових праць ...
  • Шкоропата, Р. В. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Актуальність дослідження управління персоналом готельно-ресторанного закладу пояснюється збільшенням вимог споживачів до готельних послуг у сучасних умовах. Персонал готельно-ресторанного підприємства є найважливішою ...
  • Плахтій, Е. В. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    В сучасних умовах розвитку економіки та глобалізації, зростання конкуренції між виробниками, збільшення впливу зовнішніх факторів успішна діяльність підприємств туристичної індустрії все більше залежить від стратегічного ...
  • Рудзік, Лілія Миколаївна (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Один з наймасовіших видів туризму - це дитячий туризм, тобто подорожі дітей, в т.ч. школярів, у віці від 7 до 17 років з різними цілями. За роки економічних реформ руйнівного удару піддалася система соціального туризму, в ...
  • Махун, Станіслав (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Сьогодні більшість готельно-ресторанних підприємств працюють, використовуючи сучасні технології, програмне забезпечення для управління, системи бронювань, тощо. Однак не усі використовують технологічний потенціал власних ...
  • Падун, А. В. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Надзвичайної актуальності набуває пошук нових технологій, здатних забезпечити підвищення ефективності функціонування туристичної індустрії, складовою якої є готельно-ресторанне господарство. Для підприємств готельно-ресторанного ...