ElarK-PNU

Специфіка номінації смакових відчуттів у говірковому мовленні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коваленко, Наталія Дмитрівна
dc.date.accessioned 2019-12-19T14:09:53Z
dc.date.available 2019-12-19T14:09:53Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Коваленко Н.Д. Специфіка номінації смакових відчуттів у говірковому мовленні / Н.Д. Коваленко // Актуальні проблеми мовознавства та літературознавства : збірник наукових праць. Серія : Лінгвістика і літературознавство. [Відп. ред. М.Л. Друженець]. – Вип. 1. – Тирасполь, 2014. – С. 148-154. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3224
dc.description.abstract У статті проаналізовано особливості вживання фразеологізмів на позначення понять ‘смачний’ / 'несмачний' у лексикографічних працях і текстах сучасного діалектного мовлення. uk_UA
dc.description.abstract In the article we analized the features of phrazeologicai units for nominating the notion ‘tasty’ / 'not tasty' which were using in lexicographic works and texts of modern dialect language. en
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.subject фразеологізм uk_UA
dc.subject діалектний текст uk_UA
dc.subject говірка uk_UA
dc.subject phrazeologicai unit en
dc.subject dialect text en
dc.subject dialect en
dc.title Специфіка номінації смакових відчуттів у говірковому мовленні uk_UA
dc.title.alternative Specificity of nomination of the taste feelings in dialect language en
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу