ElarK-PNU

Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Баженова, Стефанія Едуардівна
dc.contributor.author Белінська, Крістіна Олександрівна
dc.contributor.author Веселовська, Таїсія Євгенівна
dc.date.accessioned 2020-12-24T11:34:19Z
dc.date.available 2020-12-24T11:34:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки: навчально-методичний посібник для студентів (спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа) / С.Е. Баженова, К.О. Белінська, Т.Є. Веселовська. – Кам'янець-Подільський: Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020. – 432 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3795
dc.description.abstract У навчально-методичному посібнику проаналізовано особливості харчування населення Поділля, різноманітність і специфіка якого великою мірою залежать від етнічного складу, релігійних вірувань, соціального становища сільських і міських жителів. Досліджені чинники, які вплинули на формування подільської кухні. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки uk_UA
dc.type Book en
dc.identifier.udc 641.5-028.78(100)(075.8)


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу