ElarK-PNU

Організація готельного господарства / Організація ресторанного господарства / Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для студентів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Матвейчук, Людмила Олександрівна
dc.contributor.author Веселовська, Таїсія Євгенівна
dc.date.accessioned 2020-12-24T13:29:00Z
dc.date.available 2020-12-24T13:29:00Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Організація готельного господарства / Організація ресторанного господарства / Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для студентів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Матвейчук Л.О, Веселовська Т.Є. – Кам'янець-Подільський: К-ПНУ імені Івана Огієнка, 2020. 27 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3799
dc.description.abstract Методичні вказівки відтворюють сучасні вимоги до виконання курсових робіт, де наведено основні правила оформлення і друку отриманих результатів досліджень та відображено вимоги до захисту курсових робіт на кафедрі економіки підприємства. Сформульовано етапи та особливості підготовки курсової роботи. Вказівки нададуть практичну та методичну допомогу студентам, що виконують курсові роботи, під час проведення самостійних науково-практичних досліджень, збирання та обробки інформації. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Організація готельного господарства / Організація ресторанного господарства / Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для студентів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.type Book en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу