dc.contributor.author |
Гараздюк, Вікторія Петрівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-19T11:46:32Z |
|
dc.date.available |
2021-01-19T11:46:32Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Гараздюк В. П. Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні: магістерська роб.: 091 Біологія / Вікторія Петрівна Гараздюк. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 96 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4018 |
|
dc.description.abstract |
Кизил є однією з найбільш цінних малопоширених плодових культур. Наявність в його плодах пектинових речовин, легкозасвоюваних глюкози і фруктози, органічних кислот, поліфенолів, аскорбінової кислоти, інших вітамінів, мінеральних солей зумовлюють харчові, лікувальні, антиоксидантні властивості та сприяють зміцненню організму людини. Метою досліджень є теоретичне та експериментальне обгрунтування формування якості плодів кизилу під впливом особливостей сорту та погодних умов, її збереження заморожуванням. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
091 Біологія |
uk_UA |
dc.title |
Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |