ElarK-PNU

Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гараздюк, Вікторія Петрівна
dc.date.accessioned 2021-01-19T11:46:32Z
dc.date.available 2021-01-19T11:46:32Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Гараздюк В. П. Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні: магістерська роб.: 091 Біологія / Вікторія Петрівна Гараздюк. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 96 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4018
dc.description.abstract Кизил є однією з найбільш цінних малопоширених плодових культур. Наявність в його плодах пектинових речовин, легкозасвоюваних глюкози і фруктози, органічних кислот, поліфенолів, аскорбінової кислоти, інших вітамінів, мінеральних солей зумовлюють харчові, лікувальні, антиоксидантні властивості та сприяють зміцненню організму людини. Метою досліджень є теоретичне та експериментальне обгрунтування формування якості плодів кизилу під впливом особливостей сорту та погодних умов, її збереження заморожуванням. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 091 Біологія uk_UA
dc.title Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу