Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гараздюк, Вікторія Петрівна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-19T11:46:32Z | |
dc.date.available | 2021-01-19T11:46:32Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Гараздюк В. П. Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні: магістерська роб.: 091 Біологія / Вікторія Петрівна Гараздюк. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4018 | |
dc.description.abstract | Кизил є однією з найбільш цінних малопоширених плодових культур. Наявність в його плодах пектинових речовин, легкозасвоюваних глюкози і фруктози, органічних кислот, поліфенолів, аскорбінової кислоти, інших вітамінів, мінеральних солей зумовлюють харчові, лікувальні, антиоксидантні властивості та сприяють зміцненню організму людини. Метою досліджень є теоретичне та експериментальне обгрунтування формування якості плодів кизилу під впливом особливостей сорту та погодних умов, її збереження заморожуванням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 091 Біологія | uk_UA |
dc.title | Плоди кизилу. Збереження, заморожування та використання їх як вітамінного засобу при лікуванні | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |