dc.contributor.author |
Дудар, Іванна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T06:56:19Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T06:56:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дудар І. Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток : магістерська роб.: 241 Готельно -ресторанна справа / Іванна Дудар. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 116 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4026 |
|
dc.description.abstract |
Актуальність досліджуваної теми зумовлена посиленням уваги до свого, національного надбання – української кухні Подільського регіону, яка розвивалась на основі історичної долі і традицій цього краю. Аналіз наукових праць вказує на пошук шляхів подальшого розвитку української кухні і висвітлити особливості Подільського регіону. Мета роботи полягає у висвітленні витоків і основ української кухні, особливостей української кухні подільського регіону та національно-культурних традицій харчування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |