ElarK-PNU

Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дудар, Іванна
dc.date.accessioned 2021-01-20T06:56:19Z
dc.date.available 2021-01-20T06:56:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дудар І. Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток : магістерська роб.: 241 Готельно -ресторанна справа / Іванна Дудар. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 116 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4026
dc.description.abstract Актуальність досліджуваної теми зумовлена посиленням уваги до свого, національного надбання – української кухні Подільського регіону, яка розвивалась на основі історичної долі і традицій цього краю. Аналіз наукових праць вказує на пошук шляхів подальшого розвитку української кухні і висвітлити особливості Подільського регіону. Мета роботи полягає у висвітленні витоків і основ української кухні, особливостей української кухні подільського регіону та національно-культурних традицій харчування. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу