Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дудар, Іванна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T06:56:19Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T06:56:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дудар І. Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток : магістерська роб.: 241 Готельно -ресторанна справа / Іванна Дудар. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 116 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4026 | |
dc.description.abstract | Актуальність досліджуваної теми зумовлена посиленням уваги до свого, національного надбання – української кухні Подільського регіону, яка розвивалась на основі історичної долі і традицій цього краю. Аналіз наукових праць вказує на пошук шляхів подальшого розвитку української кухні і висвітлити особливості Подільського регіону. Мета роботи полягає у висвітленні витоків і основ української кухні, особливостей української кухні подільського регіону та національно-культурних традицій харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Українська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |