Репозиторий Dspace

Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Голдибан, Крістіна Максимівна
dc.date.accessioned 2021-01-20T07:20:52Z
dc.date.available 2021-01-20T07:20:52Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Голдибан К. М. Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Крістіна Максимівна Голдибан. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 101 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4030
dc.description.abstract Народна їжа, як елемент матеріальної культури, етносів, що проживають на Поділлі на сьогоднішній день майже не досліджена. Актуальність даної роботи полягає в тому, щоб прослідкувати розвиток і традиції національної кухні польського етносу, який протягом чотирьох століть перебував на землях Поділля, котрі були відвойовані Польщею у Литви у 1375 році. І українська і польська кухні, так само, як і кухні інших етносів , що проживали на Поділлі (євреїв, вірмен), розвивались паралельно, взаємовпливаючи одна на одну і створюючи тим самим оригінальну подільську кухню з помітним польським акцентом. Метою роботи є дослідження національної кухні польської громади, її особливості в подільському регіоні. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись