Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Голдибан, Крістіна Максимівна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T07:20:52Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T07:20:52Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Голдибан К. М. Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Крістіна Максимівна Голдибан. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 101 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4030 | |
dc.description.abstract | Народна їжа, як елемент матеріальної культури, етносів, що проживають на Поділлі на сьогоднішній день майже не досліджена. Актуальність даної роботи полягає в тому, щоб прослідкувати розвиток і традиції національної кухні польського етносу, який протягом чотирьох століть перебував на землях Поділля, котрі були відвойовані Польщею у Литви у 1375 році. І українська і польська кухні, так само, як і кухні інших етносів , що проживали на Поділлі (євреїв, вірмен), розвивались паралельно, взаємовпливаючи одна на одну і створюючи тим самим оригінальну подільську кухню з помітним польським акцентом. Метою роботи є дослідження національної кухні польської громади, її особливості в подільському регіоні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |