dc.contributor.author |
Плахтій, Е. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T07:28:59Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T07:28:59Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Плахтій Е. В. Формування стратегії розвитку підприємств готельної індустрії: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Е. В. Плахтій.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 94 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4032 |
|
dc.description.abstract |
В сучасних умовах розвитку економіки та глобалізації, зростання конкуренції між виробниками, збільшення впливу зовнішніх факторів успішна діяльність підприємств туристичної індустрії все більше залежить від стратегічного управління, метою якого є забезпечення їх конкурентності на довгостроковий період. Мета роботи полягає в узагальненні теоретичних засад формування стратегії розвитку підприємств, аналізі діяльності підприємств готельної індустрії та визначені напрямів розвитку стратегічного управління ними з метою підвищення їх конкурентності та стійкості в сучасних ринкових умовах господарювання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Формування стратегії розвитку підприємств готельної індустрії |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |