dc.contributor.author |
Каденюк, А. П. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T07:36:36Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T07:36:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Каденюк А. П. Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / А. П. Каденюк.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 108 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4034 |
|
dc.description.abstract |
Враховуючи сучасні умови функціонування готельно-ресторанного бізнесу; зовнішні та внутрішні чинники, які мають вплив на реалізацію стратегічних планів щодо розвитку сфери готельних та ресторанних послуг даний напрям потребує додаткових досліджень. Окрім того, із-за відсутності державного фінансування готельно-ресторанного господарства, необхідно, в процесі формування публічної політики щодо галузі туризму, шукати інші форми залучення ресурсів із використанням потенціалу бізнесових структур. Мета роботи полягає в узагальненні теоретичних засад публічного управління готельно-ресторанним бізнесом, дослідженні організаційно-правової площини державного управління даної сфери діяльності і аналізі її економічних показників та визначені шляхів вдосконалення державного управління готельно-ресторанною індустрією в Україні. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |