ElarK-PNU

Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Каденюк, А. П.
dc.date.accessioned 2021-01-20T07:36:36Z
dc.date.available 2021-01-20T07:36:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Каденюк А. П. Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / А. П. Каденюк.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 108 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4034
dc.description.abstract Враховуючи сучасні умови функціонування готельно-ресторанного бізнесу; зовнішні та внутрішні чинники, які мають вплив на реалізацію стратегічних планів щодо розвитку сфери готельних та ресторанних послуг даний напрям потребує додаткових досліджень. Окрім того, із-за відсутності державного фінансування готельно-ресторанного господарства, необхідно, в процесі формування публічної політики щодо галузі туризму, шукати інші форми залучення ресурсів із використанням потенціалу бізнесових структур. Мета роботи полягає в узагальненні теоретичних засад публічного управління готельно-ресторанним бізнесом, дослідженні організаційно-правової площини державного управління даної сфери діяльності і аналізі її економічних показників та визначені шляхів вдосконалення державного управління готельно-ресторанною індустрією в Україні. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу