Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Каденюк, А. П. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T07:36:36Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T07:36:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Каденюк А. П. Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / А. П. Каденюк.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 108 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4034 | |
dc.description.abstract | Враховуючи сучасні умови функціонування готельно-ресторанного бізнесу; зовнішні та внутрішні чинники, які мають вплив на реалізацію стратегічних планів щодо розвитку сфери готельних та ресторанних послуг даний напрям потребує додаткових досліджень. Окрім того, із-за відсутності державного фінансування готельно-ресторанного господарства, необхідно, в процесі формування публічної політики щодо галузі туризму, шукати інші форми залучення ресурсів із використанням потенціалу бізнесових структур. Мета роботи полягає в узагальненні теоретичних засад публічного управління готельно-ресторанним бізнесом, дослідженні організаційно-правової площини державного управління даної сфери діяльності і аналізі її економічних показників та визначені шляхів вдосконалення державного управління готельно-ресторанною індустрією в Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Державне управління готельно-ресторанним бізнесом в Україні: стан та перспективи розвитку | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |