Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Падун, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T07:39:42Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T07:39:42Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Падун А. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / А. В. Падун.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 124 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4035 | |
dc.description.abstract | Надзвичайної актуальності набуває пошук нових технологій, здатних забезпечити підвищення ефективності функціонування туристичної індустрії, складовою якої є готельно-ресторанне господарство. Для підприємств готельно-ресторанного бізнесу інноваційні технології є одним з ключових факторів успіху сфери обслуговування та зумовлюють створення необхідних умов для її сталого розвитку, забезпечують створення конкурентоспроможних послуг. Метою дослідження є розкриття теоретичних засад інноваційних технологій, аналіз діяльності суб’єктів господарювання вітчизняної готельно-ресторанної сфери і їх інноваційного розвитку та формування перспективних напрямів розвитку інноваційних технологій закладів готельно-ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |