DSpace Repository

Харчування школярів в закладах ресторанного господарства під час туристичних подорожей

Show simple item record

dc.contributor.author Рудзік, Лілія Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-01-20T07:42:14Z
dc.date.available 2021-01-20T07:42:14Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Рудзік Л. М. Харчування школярів в закладах ресторанного господарства під час туристичних подорожей: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Лілія Миколаївна Рудзік.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 68 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4036
dc.description.abstract Один з наймасовіших видів туризму - це дитячий туризм, тобто подорожі дітей, в т.ч. школярів, у віці від 7 до 17 років з різними цілями. За роки економічних реформ руйнівного удару піддалася система соціального туризму, в тому числі і дитячо-юнацького. На державному рівні різко скоротилося фінансування дитячих подорожей всіх видів - екскурсійно-туристських, спортивних, оздоровчих і т. д. Закривалися і перепрофілювалися установи додаткової освіти - Станції юних туристів, Центри дитячо-юнацького туризму, гуртки і секції юних краєзнавців, юних натуралістів, юних екологів і т.д. Мета роботи полягає у науковому та практичному вирішенні проблеми розвитку підприємств харчування туристичної галузі, що забезпечують організацію і розвиток дитячого туризму. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Харчування школярів в закладах ресторанного господарства під час туристичних подорожей uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account