ElarK-PNU

Перегляд Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи за датою

Перегляд Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи за датою

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Матвейчук, Людмила Олександрівна; Дудогло, Татьяна Дмитриевна (US Comrat, 2020)
    Таблица является наиболее рациональной, наглядной и компактной формой представления экономико-статистического материала. Значение таблиц определяется тем, что они позволяют изолированные данные социально-экономического ...
  • Абрамович, Семен Дмитрович; Чікарькова, Марія Юріївна; Баженова, Стефанія Едуардівна (ФОП Гуляєва В.М., 2020)
    У посібнику подано багатий ілюстративний матеріал, покликаний продемонструвати найвидатніші культурні досягнення суспільств Стародавнього світу (первісне суспільство, Месопотамія, Єгипет, Іран, Індія, Китай, Греція, Рим, ...
  • Марусей, Тетяня Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Метою даних методичних вказівок є допомога студентам в засвоєнні теоретичного матеріалу із засад ділового туризму, особливостей організації ділових заходів, функціонування інфраструктури ділового туризму та організації ...
  • Матвейчук, Людмила Олександрівна; Веселовська, Таїсія Євгенівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Методичні вказівки відтворюють сучасні вимоги до виконання курсових робіт, де наведено основні правила оформлення і друку отриманих результатів досліджень та відображено вимоги до захисту курсових робіт на кафедрі економіки ...
  • Марусей, Тетяня Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Метою завдань для діагностики якості знань студентів є перевірка знань студентів з дисципліни «Діловий туризм»; закріплення вивченого матеріалу та виявлення уміння студентів застосовувати інтегровані знання програмного ...
  • Баженова, Стефанія Едуардівна; Белінська, Крістіна Олександрівна; Веселовська, Таїсія Євгенівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    У навчально-методичному посібнику проаналізовано особливості харчування населення Поділля, різноманітність і специфіка якого великою мірою залежать від етнічного складу, релігійних вірувань, соціального становища сільських ...
  • Опря, Богдана Олексіївна (ТОВ "Друкарня "Рута", 2021)
    Навчально-методичний посібник призначений для студентів 3 курсу природничо-економічного факультету спеціальності 242 Туризм. Він містить робочу програму навчальної дисципліни, плани практичних занять і методичні рекомендації ...
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2021)
    Методичні вказівки відображають вимоги до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна ...
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2021)
    Навчально-методичний посібник укладений відповідно до освітньої програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. ...
  • Веселовська, Таїсія Євгенівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
  • Веселовська, Таїсія Євгенівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
  • Веселовська, Таїсія Євгенівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Навчально-методичний посібник укладений у відповідності з програмою курсу «Технологія продукції ресторанного господарства» з використанням літератури, рекомендованою для проведення занять із здобувачами вищої освіти ...
  • Марусей, Тетяна Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Метою вивчення навчальної дисципліни є формування у майбутніх бакалаврів туризму теоретичних знань та практичних навичок статистичної оцінки економічних явищ і процесів туризму, опанування методів статистичного аналізу. ...
  • Марусей, Тетяна Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Метою дисципліни «Туристичні формальності і безпека в туризмі» є ознайомлення студентів з питаннями державного регулювання в туризмі на національному та міжнародному рівнях, основами туристичних формальностей, а також ...
  • Марусей, Тетяна Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Метою навчальної дисципліни «Логістика в туризмі та готельно-ресторанному господарстві» є формування у студентів логічного мислення, оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними для самостійної ...
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2022)
    Методичні вказівки відображають вимоги до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна ...
  • Коцюк, Володимир Дмитрович; Олійник, Ольга Степанівна; Коцюк, Наталія Володимирівна (Видавець Ковальчук О.В., 2022)
    У довіднику узагальнено практичні здобутки з організації сервісу в туристичному кластері, нормативно-правового регулювання реалізації підприємницьких ініціатив у туристичному кластері. Видання призначене для науковців і ...
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2022)
    Навчально-методичний посібник укладений відповідно до освітньої програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм. Спрямований на поглиблене ...
  • Опря, Богдана Олексіївна (ТОВ "Друкарня "Рута", 2022)
    Навчально-методичний посібник призначений для студентів 4 курсу природничо-економічного факультету спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм. Він містить робочу програму навчальної дисципліни, плани ...
  • Опря, Богдана Олексіївна (ТОВ "Друкарня "Рута", 2023)
    Навчально-методичний посібник призначений для студентів 1 курсу вищих навчальних закладів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Він містить програму курсу, структуру навчальної дисципліни, систему оцінювання ...