ElarK-PNU

Перегляд Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи по назві

Перегляд Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи по назві

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Буторіна, Вероніка Борисівна (SaTCIP (Scientific and Technical Center for Intellectual Property) Ltd., 2013)
    The article considers the purpose and structure of C and we systematized method of analysis in four aspects. Also we developed a solution of the problem of the national innovation system in Ukraine in the following areas: ...
  • Ящишина, Ірина Володимирівна; Буторіна, Вероніка Борисівна (Херсонський державний університет, 2014-12)
    Стаття присвячена розкриттю значення людської революції в процесі формування постіндустріального суспільства. Систематизовано підходи до дослідження змін людської особистості внаслідок переходу економіки країни на інноваційний ...
  • Буторіна, Вероніка Борисівна (2016)
    У статті проаналізовано елементи туристичної інфраструктури загалом та окремого територіально-туристичного поєднання. Порівняння кінцевих споживчих витрат домашніх господарств та індексів капітальних інвестицій уможливило ...
  • Латер, Юхим Семенович; Зелик, Г. Г. (ФОП Сисин О.В., 2011)
    Мета дослідження: визначити сучасний стан науково-технічного потенціалу України і його відповідальність новітнім технологічним укладом, що впроваджуються в економіки розвинених країн світу.
  • Латер, Юхим Семенович (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2011)
    Мета дослідження: визначити відповідність структури промислового виробництва України сучасним технологічним укладом і постіндустріальному способу виробництва, що стає провідним історичним етапом розвитку людської спільноти.
  • Коцюк, Володимир Дмитрович; Олійник, Ольга Степанівна; Коцюк, Наталія Володимирівна (Видавець Ковальчук О.В., 2022)
    У довіднику узагальнено практичні здобутки з організації сервісу в туристичному кластері, нормативно-правового регулювання реалізації підприємницьких ініціатив у туристичному кластері. Видання призначене для науковців і ...
  • Марусей, Тетяня Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Метою даних методичних вказівок є допомога студентам в засвоєнні теоретичного матеріалу із засад ділового туризму, особливостей організації ділових заходів, функціонування інфраструктури ділового туризму та організації ...
  • Марусей, Тетяня Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    Метою завдань для діагностики якості знань студентів є перевірка знань студентів з дисципліни «Діловий туризм»; закріплення вивченого матеріалу та виявлення уміння студентів застосовувати інтегровані знання програмного ...
  • Латер, Юхим Семенович (Знання України, 2010)
    У статті проаналізовано стан і розвиток економіки Хмельницької області
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2022)
    Навчально-методичний посібник укладений відповідно до освітньої програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм. Спрямований на поглиблене ...
  • Боднарчук, Тетяна Леонідівна; Лисак, Володимир Юрійович; Мазур, Наталія Анатоліївна; Семенець, Іван Володимирович; Залознова, Ю. С.; Трушкіна, Н. В.; Коновалова, М. В.; Логвін, О. О.; Матвейчук, Людмила Олександрівна; Ящишина, Ірина Володимирівна; Маковоз, О. С.; Передерій, Т. С.; Андрейцева, Ірина Анатоліївна (ПП «Медобори-2006», 2018)
    У монографії представлено результати досліджень з теорії, методики та практики функціонування і розвитку суб'єктів господарювання в сучасних умовах. Монографія виконана в межах науково-дослідної теми «Особливості функціонування ...
  • Буторіна, Вероніка Борисівна (2009)
    У даній статті ми визначили відмінності категорії “економічне зростання” та “розширеного відтворення”, “економічної ефективності”, “економічного розвитку”, “економічного прогресу”, “піднесення і підйому середнього економічного ...
  • Хоптяр, Юрій Анатолійович; Хоптяр, Андрій Юрійович (ХОО НСКУ, 2024)
    У статті розглядаються транспортні засоби які знаходилися в розпорядженні К-ПДПІ, К-ПДПУ, К-ПНУ. Запропоновано перебіг подій відносно транспортного забезпечення вишу, колективних відряджень, археологічних експедицій, тощо. ...
  • Бесарабчук, Геннадій Володимирович; Сторчова, Тетяна Володимирівна; Мєлєкєсцева, Наталія Василівна; Хоптяр, Андрій Юрійович (Інститут вищої освіти НАПН України, 2023)
    Інтеграція до європейського і світового освітнього простору — пріоритетні напрями державної освітньої політики України. Водночас «інтеграція національної системи вищої освіти України до Європейського простору вищої освіти ...
  • Абрамович, Семен Дмитрович; Чікарькова, Марія Юріївна; Баженова, Стефанія Едуардівна (ФОП Гуляєва В.М., 2020)
    У посібнику подано багатий ілюстративний матеріал, покликаний продемонструвати найвидатніші культурні досягнення суспільств Стародавнього світу (первісне суспільство, Месопотамія, Єгипет, Іран, Індія, Китай, Греція, Рим, ...
  • Баженова, Стефанія Едуардівна; Белінська, Крістіна Олександрівна; Веселовська, Таїсія Євгенівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020)
    У навчально-методичному посібнику проаналізовано особливості харчування населення Поділля, різноманітність і специфіка якого великою мірою залежать від етнічного складу, релігійних вірувань, соціального становища сільських ...
  • Марусей, Тетяна Володимирівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2022)
    Метою навчальної дисципліни «Логістика в туризмі та готельно-ресторанному господарстві» є формування у студентів логічного мислення, оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними для самостійної ...
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2022)
    Методичні вказівки відображають вимоги до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна ...
  • Олійник, Ольга Степанівна (Видавець Ковальчук О.В., 2021)
    Навчально-методичний посібник укладений відповідно до освітньої програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. ...