Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пилипчук, Мар’яна Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T12:58:48Z | |
dc.date.available | 2022-01-12T12:58:48Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Пилипчук М. В. Створення готельно-ресторанного комплексу в Україні: з використанням регіональних особливостей: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Мар’яна Вікторівна Пилипчук. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5834 | |
dc.description.abstract | В умовах посилення процесів глобалізації зростає все більший інтерес до вивчення особливостей функціонування сфери гостинності, як невід’ємної складової туристичної галузі, оцінки та виявлення її слабких місць та прогнозування підходів до покращення її функціонування в регіоні. Мета дослідження полягає в науковому вивченні регіональних особливостей творення готельно-ресторанних комплексів в Україні, з’ясуванні ситуації в галузі на початку ХХІ ст., перспектив її розвитку в період викликів сучасності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Створення готельно-ресторанного комплексу в Україні: з використанням регіональних особливостей | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 107 | uk_UA |