ElarK-PNU

Створення готельно-ресторанного комплексу в Україні: з використанням регіональних особливостей

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пилипчук, Мар’яна Вікторівна
dc.date.accessioned 2022-01-12T12:58:48Z
dc.date.available 2022-01-12T12:58:48Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Пилипчук М. В. Створення готельно-ресторанного комплексу в Україні: з використанням регіональних особливостей: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Мар’яна Вікторівна Пилипчук. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 107 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5834
dc.description.abstract В умовах посилення процесів глобалізації зростає все більший інтерес до вивчення особливостей функціонування сфери гостинності, як невід’ємної складової туристичної галузі, оцінки та виявлення її слабких місць та прогнозування підходів до покращення її функціонування в регіоні. Мета дослідження полягає в науковому вивченні регіональних особливостей творення готельно-ресторанних комплексів в Україні, з’ясуванні ситуації в галузі на початку ХХІ ст., перспектив її розвитку в період викликів сучасності. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Створення готельно-ресторанного комплексу в Україні: з використанням регіональних особливостей uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 107 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу