dc.contributor.author |
Покорний, Максим Андрійович |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-12T13:40:13Z |
|
dc.date.available |
2022-01-12T13:40:13Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Покорний М. А. Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Максим Андрійович Покорний. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 109 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5835 |
|
dc.description.abstract |
Сучасний стан реформування економіки держави, зростання впливу зовнішніх факторів на результативність в галузі гостинності залежить від стану та особливостей розвитку в цій галузі, спонукає до нових організаторських рішень та дій, з метою забезпечення тривалого конкурентоспроможного існування. Метою роботи є узагальнення теоретичних основ формування особливостей розвитку готельно-ресторанних підприємств, аналіз діяльності підприємств готельної індустрії та визначення впливу особливостей на розвиток даних підприємств з метою підвищення їх ефективності в сучасних умовах господарювання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
109 |
uk_UA |