Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Покорний, Максим Андрійович | |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T13:40:13Z | |
dc.date.available | 2022-01-12T13:40:13Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Покорний М. А. Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Максим Андрійович Покорний. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 109 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5835 | |
dc.description.abstract | Сучасний стан реформування економіки держави, зростання впливу зовнішніх факторів на результативність в галузі гостинності залежить від стану та особливостей розвитку в цій галузі, спонукає до нових організаторських рішень та дій, з метою забезпечення тривалого конкурентоспроможного існування. Метою роботи є узагальнення теоретичних основ формування особливостей розвитку готельно-ресторанних підприємств, аналіз діяльності підприємств готельної індустрії та визначення впливу особливостей на розвиток даних підприємств з метою підвищення їх ефективності в сучасних умовах господарювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 109 | uk_UA |