ElarK-PNU

Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Покорний, Максим Андрійович
dc.date.accessioned 2022-01-12T13:40:13Z
dc.date.available 2022-01-12T13:40:13Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Покорний М. А. Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Максим Андрійович Покорний. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 109 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5835
dc.description.abstract Сучасний стан реформування економіки держави, зростання впливу зовнішніх факторів на результативність в галузі гостинності залежить від стану та особливостей розвитку в цій галузі, спонукає до нових організаторських рішень та дій, з метою забезпечення тривалого конкурентоспроможного існування. Метою роботи є узагальнення теоретичних основ формування особливостей розвитку готельно-ресторанних підприємств, аналіз діяльності підприємств готельної індустрії та визначення впливу особливостей на розвиток даних підприємств з метою підвищення їх ефективності в сучасних умовах господарювання. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 109 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу