ElarK-PNU

Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поліщук, Яна Володимирівна
dc.date.accessioned 2022-01-12T14:46:40Z
dc.date.available 2022-01-12T14:46:40Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Поліщук Я. В. Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Яна Володимирівна Поліщук. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 112 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5836
dc.description.abstract Тенденції дистанційного обслуговування, автоматизація виробництва в закладах харчування і самообслуговування за допомогою інформаційних технологій спостерігалися кілька років тому, але особливо швидко вони набули розвитку за останні два роки, оскільки це було вимогою часу для збереження бізнесу. Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо стратегічного розвитку закладів харчування, досягнення їх конкурентоспроможності за рахунок ефективного обслуговування в рамках нових форматів. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 112 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу