ElarK-PNU

Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Власов, Ілля Григорович
dc.date.accessioned 2022-04-29T07:27:09Z
dc.date.available 2022-04-29T07:27:09Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Власов І. Г. Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини: магістерська роб.: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) / Ілля Григорович Власов. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 83 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6193
dc.description.abstract Для збереження здоров’я, високої працездатності і реалізації генетично запрограмованого довголіття людина повинна правильно харчуватися. Харчування людей з врахуванням їх груп крові – один з найновіших напрямів в дієтології. Сьогодні цією теорією харчування цікавляться все більше і більше людей, вона стала актуальною і завоювала багато прибічників. Харчування з врахуванням групової приналежності є природнім способом оздоровлення і лікування організму людини. Позитивним результатом такого харчування є оптимізація маси тіла, зменшення негативних наслідків від перенесених стресів, посилення імунної і фізіологічної реактивності, виліковування від хронічних захворювань тощо. Мета роботи ‒ дослідити наявність взаємозв’язків між груповою приналежністю людини і типом її харчування (вегетаріанство, м’ясоїдство, змішаний тип харчування), між типом нервової системи і груповою приналежністю, між груповою приналежністю і масою тіла. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) uk_UA
dc.title Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 83 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу