ElarK-PNU

Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бабич, Ольга Олександрівна
dc.date.accessioned 2022-05-02T14:01:22Z
dc.date.available 2022-05-02T14:01:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Бабич О. О. Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг: магістерська роб.: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) / Ольга Олександрівна Бабич. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 65 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6204
dc.description.abstract Сучасні тенденції у харчуванні населення все більше орієнтовані на розвиток ринку швидких і легких у приготуванні продуктів, які одночасно мають високу харчову цінність і доступні для пересічного споживача. М’ясні продукти є одним із сегментів ринку продуктів швидкого приготування, що розвивається найбільш активно. У порівнянні зі споживанням м’яса загалом рівень споживчого попиту на м’ясні напівфабрикати розвивається випереджаючими темпами. Значну частину ринку м’ясних продуктів наразі становлять м’ясні заморожені напівфабрикати. Мета роботи полягає у дослідженні якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) uk_UA
dc.title Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 65 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу