ElarK-PNU

Маркетинг готельного і ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Олійник, Ольга Степанівна
dc.date.accessioned 2022-06-30T10:18:39Z
dc.date.available 2022-06-30T10:18:39Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Олійник О.С. Маркетинг готельного і ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, денної форми навчання / Олійник О.С. - Кам'янець-Подільський : Видавець Ковальчук О.В., 2021. – 104с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6383
dc.description.abstract Навчально-методичний посібник укладений відповідно до освітньої програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Спрямований на поглиблене вивчення найбільш важливих складових маркетингу готельно-ресторанного господарства, враховуючи його особливості в даній сфері послуг. Узагальнено та систематизовано теоретичні надбання у сфері маркетинг готельно-ресторанного господарства; запропоновано 10 тем для логічного засвоєння змісту дисципліни «Маркетинг готельно-ресторанного господарства». Наведено питання, що розкривають сутність відповідних тем та забезпечують викладення методологічних основ дисципліни uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Видавець Ковальчук О.В. uk_UA
dc.title Маркетинг готельного і ресторанного господарства uk_UA
dc.type Book en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу