dc.contributor.author |
Олійник, Ольга Степанівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-30T10:35:23Z |
|
dc.date.available |
2022-06-30T10:35:23Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Олійник О.С. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, денної форми навчання / Олійник О.С. - Кам'янець-Подільський : Видавець Ковальчук О.В., 2021. – 33 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6384 |
|
dc.description.abstract |
Методичні вказівки відображають вимоги до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Вказівки містять правила оформлення і друку отриманих результатів досліджень та відображено вимоги до захисту курсових робіт. Вказівки цілеспрямовані на надання теоретичної і практичної допомоги під час самостійної роботи над дослідженням Наведена тематика курсових робіт, основний акцент зроблено на питаннях, пов’язаних з теоретичними та практичними аспектами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавець Ковальчук О.В. |
uk_UA |
dc.title |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівкиї до виконання курсової роботи |
uk_UA |
dc.type |
Book |
en |