Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Олійник, Ольга Степанівна | |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T10:35:23Z | |
dc.date.available | 2022-06-30T10:35:23Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Олійник О.С. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, денної форми навчання / Олійник О.С. - Кам'янець-Подільський : Видавець Ковальчук О.В., 2021. – 33 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6384 | |
dc.description.abstract | Методичні вказівки відображають вимоги до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Вказівки містять правила оформлення і друку отриманих результатів досліджень та відображено вимоги до захисту курсових робіт. Вказівки цілеспрямовані на надання теоретичної і практичної допомоги під час самостійної роботи над дослідженням Наведена тематика курсових робіт, основний акцент зроблено на питаннях, пов’язаних з теоретичними та практичними аспектами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Видавець Ковальчук О.В. | uk_UA |
dc.title | Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівкиї до виконання курсової роботи | uk_UA |
dc.type | Book | en |