Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Веселовська, Таїсія Євгенівна | |
dc.date.accessioned | 2022-12-14T11:50:36Z | |
dc.date.available | 2022-12-14T11:50:36Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6865 | |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник укладений у відповідності з програмою курсу «Технологія продукції ресторанного господарства» з використанням літератури, рекомендованою для проведення занять із здобувачами вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |