Репозиторий Dspace

Технологія продукції ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Веселовська, Таїсія Євгенівна
dc.date.accessioned 2022-12-14T11:50:36Z
dc.date.available 2022-12-14T11:50:36Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6865
dc.description.abstract Навчально-методичний посібник укладений у відповідності з програмою курсу «Технологія продукції ресторанного господарства» з використанням літератури, рекомендованою для проведення занять із здобувачами вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Технологія продукції ресторанного господарства uk_UA
dc.type Book uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись