dc.contributor.author |
Литвинчук, Дмитро |
|
dc.date.accessioned |
2023-04-03T09:15:39Z |
|
dc.date.available |
2023-04-03T09:15:39Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Литвинчук Д. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Дмитро Литвинчук. – Кам’янець-Подільський, 2022. – 113 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7304 |
|
dc.description.abstract |
Нинішній воєнний стан держави та зростання впливу зовнішніх факторів на діяльність готельно-ресторанного бізнесу вимагає зміни тенденцій його розвитку, змушує до нових адміністративних та управлінських дій з метою забезпечення довговічного конкурентоспроможного існування. Мета роботи – узагальнення теоретичних основ формування тенденцій розвитку готельно-ресторанного бізнесу, аналіз діяльності підприємств готельної індустрії та визначення впливу тенденцій на розвиток даного бізнесу з метою підвищення ефективності та витримки цих підприємств у воєнних умовах господарювання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
113 |
uk_UA |