dc.contributor.author |
Бурденюк, Анастасія |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-27T19:21:25Z |
|
dc.date.available |
2024-01-27T19:21:25Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Бурденюк А. Просування послуг ресторану, як частина маркетингової політики підприємств ресторанного бізнесу: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анастасія Бурденюк. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 70 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7734 |
|
dc.description.abstract |
Метою дослідження є теоретичне узагальнення та формулювання практичних пропозицій щодо просування послуг ресторану завдяки вдосконаленням маркетингової діяльності. Об’єкт дослідження – політика просування послуг ресторану «Клеопатра» у певному конкурентному середовищі. Предметом дослідження є розробка маркетингових заходів для покращення маркетингової діяльності ресторанного бізнесу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Просування послуг ресторану, як частина маркетингової політики підприємств ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |