Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бурденюк, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2024-01-27T19:21:25Z | |
dc.date.available | 2024-01-27T19:21:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бурденюк А. Просування послуг ресторану, як частина маркетингової політики підприємств ресторанного бізнесу: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анастасія Бурденюк. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7734 | |
dc.description.abstract | Метою дослідження є теоретичне узагальнення та формулювання практичних пропозицій щодо просування послуг ресторану завдяки вдосконаленням маркетингової діяльності. Об’єкт дослідження – політика просування послуг ресторану «Клеопатра» у певному конкурентному середовищі. Предметом дослідження є розробка маркетингових заходів для покращення маркетингової діяльності ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Просування послуг ресторану, як частина маркетингової політики підприємств ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |