dc.contributor.author |
Опря, Богдана Олексіївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-03-26T09:19:16Z |
|
dc.date.available |
2024-03-26T09:19:16Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Опря Б. О. Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування [Електронне видання]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет ім. Івана Огієнка, 2024. 32 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7884 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях зібрано рекомендації щодо написання, підготовки до захисту та самого захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування |
uk_UA |
dc.type |
Book |
en |