ElarK-PNU

Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Опря, Богдана Олексіївна
dc.date.accessioned 2024-03-26T09:19:16Z
dc.date.available 2024-03-26T09:19:16Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Опря Б. О. Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування [Електронне видання]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет ім. Івана Огієнка, 2024. 32 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7884
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях зібрано рекомендації щодо написання, підготовки до захисту та самого захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.title Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування uk_UA
dc.type Book en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу