Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Марусей, Тетяна Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2024-06-28T10:28:15Z | |
dc.date.available | 2024-06-28T10:28:15Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Марусей Т.В. Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу: тестові завдання діагностики якості знань студентів для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Електронне видання]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8131 | |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанний бізнес – один з видів економічної діяльності, що активно розвивається та не втрачає свою інвестиційну привабливість навіть у періоди економічної кризи. Підприємства сфери гостинності не мають вільного вибору при призначенні ціни на послуги, а недиференційовані послуги та конкуренція змушують підприємства встановлювати ціни, які диктує ринок. Ціноутворення являє собою процес вибору таких розцінок на продукти або послуги, які дозволяють здійснювати продажі, а ціна прямо впливає на величину попиту на готельні та ресторанні послуги, на рівень доходу, прибутку та економічної ефективності діяльності готелю. Класичний підхід до ціноутворення виражається у тому, що вартість готельного продукту визначається витратами на його виробництво та реалізацію з урахуванням прибутку. Важливим є вірний вибір стратегії ціноутворення якої дотримуються підприємства готельно-ресторанного бізнесу, що обумовлює актуальність теми дослідження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу: тестові завдання діагностики якості знань студентів | uk_UA |
dc.type | Book | en |