Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Марусей, Тетяна Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2024-06-28T10:33:08Z | |
dc.date.available | 2024-06-28T10:33:08Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Марусей Т.В. Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Електронне видання]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8133 | |
dc.description.abstract | Один із факторів підвищення ефективності технологічних процесів розроблення і реалізації послуг в готельно-ресторанній сфері - застосування сучасних IT в управлінській діяльності більшості підприємств сфери гостинності та туризму. Підприємства, які своєчасно усвідомили роль інформаційних ресурсів і переваги IT в організації і веденні готельно-ресторанного бізнесу та стали використовувати їх в управлінні, не тільки оптимізували виробництво і реалізацію своїх продуктів, але й забезпечили конкурентні переваги, що дозволило їм вижити в умовах кризи. Упровадження IT у діяльність підприємств сфери гостинності докорінним чином змінило процедуру формування, просування і реалізації їх послуг. Поява національних і міжнародних систем бронювання, комп’ютерних мереж Інтернет, електронних баз даних, систем взаєморозрахунків та інших сучасних досягнень у сфері IT сприяло значному збільшенню обсягів наданих послуг в сфері гостинності, покращанню їх якості, зниженню собівартості, скороченню затрат клієнтів на пошук і придбання необхідного пакета послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | навчально-методичний посібник | uk_UA |
dc.title | Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт | uk_UA |
dc.type | Book | en |