ElarK-PNU

Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Марусей, Тетяна Володимирівна
dc.date.accessioned 2024-06-28T10:33:08Z
dc.date.available 2024-06-28T10:33:08Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Марусей Т.В. Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Електронне видання]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. 55 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8133
dc.description.abstract Один із факторів підвищення ефективності технологічних процесів розроблення і реалізації послуг в готельно-ресторанній сфері - застосування сучасних IT в управлінській діяльності більшості підприємств сфери гостинності та туризму. Підприємства, які своєчасно усвідомили роль інформаційних ресурсів і переваги IT в організації і веденні готельно-ресторанного бізнесу та стали використовувати їх в управлінні, не тільки оптимізували виробництво і реалізацію своїх продуктів, але й забезпечили конкурентні переваги, що дозволило їм вижити в умовах кризи. Упровадження IT у діяльність підприємств сфери гостинності докорінним чином змінило процедуру формування, просування і реалізації їх послуг. Поява національних і міжнародних систем бронювання, комп’ютерних мереж Інтернет, електронних баз даних, систем взаєморозрахунків та інших сучасних досягнень у сфері IT сприяло значному збільшенню обсягів наданих послуг в сфері гостинності, покращанню їх якості, зниженню собівартості, скороченню затрат клієнтів на пошук і придбання необхідного пакета послуг. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject навчально-методичний посібник uk_UA
dc.title Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт uk_UA
dc.type Book en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу