dc.contributor.author |
Василевський, Богдан Ігорович |
|
dc.date.accessioned |
2024-11-13T08:59:16Z |
|
dc.date.available |
2024-11-13T08:59:16Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Василевський Б. І. Екологічна оцінка технологій вирощування овочів та коренеплодів в умовах ФГ «Династія» Хмельницької області: магістерська роб.: 101 Екологія / Богдан Ігорович Василевський. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 79 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8491 |
|
dc.description.abstract |
Овочівництво є галуззю, яка здійснює вирішення питання забезпечення людей свіжими продуктами харчування рослинного походження, а переробну промисловість сировиною відмінної якості. Головним завданням овочівництва є збільшення виробництва овочевої продукції, поліпшення її якості, розширення асортименту овочевих рослин, вирощування екологічно-безпечної продукції, скорочення сезонності споживання свіжих овочів за рахунок вирощування їх у закритому ґрунті, використання дорощування та зберігання овочів у свіжому вигляді. Метою кваліфікаційної роботи є екологічна оцінка технологій вирощування овочів та коренеплодів в умовах ФГ «Династія» Хмельницької області. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
101 Екологія |
uk_UA |
dc.title |
Екологічна оцінка технологій вирощування овочів та коренеплодів в умовах ФГ «Династія» Хмельницької області |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
79 |
uk_UA |