Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Василевський, Богдан Ігорович | |
dc.date.accessioned | 2024-11-13T08:59:16Z | |
dc.date.available | 2024-11-13T08:59:16Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Василевський Б. І. Екологічна оцінка технологій вирощування овочів та коренеплодів в умовах ФГ «Династія» Хмельницької області: магістерська роб.: 101 Екологія / Богдан Ігорович Василевський. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8491 | |
dc.description.abstract | Овочівництво є галуззю, яка здійснює вирішення питання забезпечення людей свіжими продуктами харчування рослинного походження, а переробну промисловість сировиною відмінної якості. Головним завданням овочівництва є збільшення виробництва овочевої продукції, поліпшення її якості, розширення асортименту овочевих рослин, вирощування екологічно-безпечної продукції, скорочення сезонності споживання свіжих овочів за рахунок вирощування їх у закритому ґрунті, використання дорощування та зберігання овочів у свіжому вигляді. Метою кваліфікаційної роботи є екологічна оцінка технологій вирощування овочів та коренеплодів в умовах ФГ «Династія» Хмельницької області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 101 Екологія | uk_UA |
dc.title | Екологічна оцінка технологій вирощування овочів та коренеплодів в умовах ФГ «Династія» Хмельницької області | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 79 | uk_UA |