dc.contributor.author |
Пєхтєрєва, Кароліна Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-11-13T10:21:52Z |
|
dc.date.available |
2024-11-13T10:21:52Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Пєхтєрєва К. О. Оцінка технології виробництва органічного молока в умовах «Organic Milk»: магістерська роб.: 101 Екологія / Кароліна Олександрівна Пєхтєрєва. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 95 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8495 |
|
dc.description.abstract |
Однією з провідних галузей тваринництва України є молочне скотарство. На сучасному етапі це важлива галузь сільського господарства. Актуальність виробництва органічного молока продовжує зростати з року в рік. Щодня людині будь-якого віку необхідно вживати молочні продукти, адже завдяки ним, організм оснащується кальцієм, білками й іншими важливими поживними речовинами. Водночас для отримання кінцевим продуктом статусу органічного він повинен пройти усі етапи – від ферми до полиці магазину, з дотриманням ряду основних параметрів, включаючи використання органічних методів сільськогосподарського виробництва та тваринництва, використання органічної сировини, органічних інгредієнтів і відповідний технологічний процес. Мета роботи – оцінити особливості виробництва органічного молока та управління якістю в ТОВ «Organic Milk» Житомирської області. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
101 Екологія |
uk_UA |
dc.title |
Оцінка технології виробництва органічного молока в умовах «Organic Milk» |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
95 |
uk_UA |