ElarK-PNU

Оцінка технології виробництва органічного молока в умовах «Organic Milk»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пєхтєрєва, Кароліна Олександрівна
dc.date.accessioned 2024-11-13T10:21:52Z
dc.date.available 2024-11-13T10:21:52Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Пєхтєрєва К. О. Оцінка технології виробництва органічного молока в умовах «Organic Milk»: магістерська роб.: 101 Екологія / Кароліна Олександрівна Пєхтєрєва. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 95 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8495
dc.description.abstract Однією з провідних галузей тваринництва України є молочне скотарство. На сучасному етапі це важлива галузь сільського господарства. Актуальність виробництва органічного молока продовжує зростати з року в рік. Щодня людині будь-якого віку необхідно вживати молочні продукти, адже завдяки ним, організм оснащується кальцієм, білками й іншими важливими поживними речовинами. Водночас для отримання кінцевим продуктом статусу органічного він повинен пройти усі етапи – від ферми до полиці магазину, з дотриманням ряду основних параметрів, включаючи використання органічних методів сільськогосподарського виробництва та тваринництва, використання органічної сировини, органічних інгредієнтів і відповідний технологічний процес. Мета роботи – оцінити особливості виробництва органічного молока та управління якістю в ТОВ «Organic Milk» Житомирської області. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 101 Екологія uk_UA
dc.title Оцінка технології виробництва органічного молока в умовах «Organic Milk» uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 95 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу