dc.contributor.author |
Веселовська, Таїсія Євгенівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-18T11:47:19Z |
|
dc.date.available |
2024-12-18T11:47:19Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація» / укл. Веселовська Т.Є. Кам'янець-Подільський: Кам'янець-Подільський національний університет іімені Івана Огієнка, 2024. 77 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8603 |
|
dc.description.abstract |
Розглядаються методичні вказівки підготовки курсової роботи: принципи побудови, етапи виконання, оформлення результатів, порядок захисту та оцінювання. Методичні вказівки розраховані на здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 Сфера обслуговування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація» |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |