ElarK-PNU

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Веселовська, Таїсія Євгенівна
dc.date.accessioned 2024-12-18T11:47:19Z
dc.date.available 2024-12-18T11:47:19Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація» / укл. Веселовська Т.Є. Кам'янець-Подільський: Кам'янець-Подільський національний університет іімені Івана Огієнка, 2024. 77 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8603
dc.description.abstract Розглядаються методичні вказівки підготовки курсової роботи: принципи побудови, етапи виконання, оформлення результатів, порядок захисту та оцінювання. Методичні вказівки розраховані на здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 Сфера обслуговування. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу