Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Веселовська, Таїсія Євгенівна | |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T11:47:19Z | |
dc.date.available | 2024-12-18T11:47:19Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація» / укл. Веселовська Т.Є. Кам'янець-Подільський: Кам'янець-Подільський національний університет іімені Івана Огієнка, 2024. 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8603 | |
dc.description.abstract | Розглядаються методичні вказівки підготовки курсової роботи: принципи побудови, етапи виконання, оформлення результатів, порядок захисту та оцінювання. Методичні вказівки розраховані на здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 Сфера обслуговування. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм і рекреація» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |