ElarK-PNU

Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм галузі знань 24 Сфера обслуговування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Веселовська, Таїсія Євгенівна
dc.contributor.author Олійник, Ольга Степанівна
dc.contributor.author Хоптяр, Андрій Юрійович
dc.date.accessioned 2025-01-14T12:18:36Z
dc.date.available 2025-01-14T12:18:36Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм галузі знань 24 Сфера обслуговування / Веселовська Т.Є., Олійник О.С., Хоптяр А.Ю. Кам'янець-Подільський: К-ПНУ імені Івана Огієнка, 2024. 53 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8654
dc.description.abstract Розглядаються методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи: принципи побудови, етапи виконання, оформлення результатів, порядок захисту та оцінювання. Методичні рекомендації розраховані на здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» 242 «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.title Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм галузі знань 24 Сфера обслуговування uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу