ElarK-PNU

Організація і технологія надання послуг гостинності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Боршуляк, Максим
dc.date.accessioned 2025-01-21T12:22:19Z
dc.date.available 2025-01-21T12:22:19Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Боршуляк М. Організація і технологія надання послуг гостинності: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Максим Боршуляк. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 51 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8667
dc.description.abstract Сучасний світ характеризується стрімкими змінами у технологіях, смаках і вимогах споживачів. У зв’язку з цим галузь гостинності постійно адаптується до нових викликів та можливостей. Зростаюча конкуренція та швидкі технологічні зміни вимагають від готелів, ресторанів й інших закладів гостинності швидкого реагування та вдосконалення своєї роботи. Мета дослідження – проведення аналізу організаційних та технологічних аспектів надання послуг гостинності з метою визначення їх впливу на якість обслуговування і задоволення клієнтів. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Організація і технологія надання послуг гостинності uk_UA
dc.type Бакалаврська робота uk_UA
dc.format.pages 51 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу