Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Боршуляк, Максим | |
dc.date.accessioned | 2025-01-21T12:22:19Z | |
dc.date.available | 2025-01-21T12:22:19Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Боршуляк М. Організація і технологія надання послуг гостинності: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Максим Боршуляк. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8667 | |
dc.description.abstract | Сучасний світ характеризується стрімкими змінами у технологіях, смаках і вимогах споживачів. У зв’язку з цим галузь гостинності постійно адаптується до нових викликів та можливостей. Зростаюча конкуренція та швидкі технологічні зміни вимагають від готелів, ресторанів й інших закладів гостинності швидкого реагування та вдосконалення своєї роботи. Мета дослідження – проведення аналізу організаційних та технологічних аспектів надання послуг гостинності з метою визначення їх впливу на якість обслуговування і задоволення клієнтів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Організація і технологія надання послуг гостинності | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 51 | uk_UA |