ElarK-PNU

Гастрономічна спадщина Поділля в галузі гостинності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Завірюха, Яна
dc.date.accessioned 2025-01-21T12:46:46Z
dc.date.available 2025-01-21T12:46:46Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Завірюха Я. Гастрономічна спадщина Поділля в галузі гостинності: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Яна Завірюха. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 80 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8668
dc.description.abstract Гастрономічна спадщина є виразом національної ідентичності, оскільки ми, нащадки тих, хто пережили страшну травму війн та штучних голодоморів, осмислюємо свою ідентичність. Гастрономічна спадщина України увібрала й адаптувала традиції представників багатьох народів, що здавна населяли цю територію. Наша нематеріальна культурна спадщина відкриває світу надзвичайно багату та різноманітну кулінарну історію нашої країни, знайомить із унікальними рецептурами приготування традиційних національних страв в різних куточках України. Мета дослідження – розкриття теоретичних засад формування гастрономічної спадщини, аналіз та популяризації гастрономічної спадщини України та шляхи розвитку гастрономічної привабливості Поділля. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Гастрономічна спадщина Поділля в галузі гостинності uk_UA
dc.type Бакалаврська робота uk_UA
dc.format.pages 80 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу