Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Завірюха, Яна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-21T12:46:46Z | |
dc.date.available | 2025-01-21T12:46:46Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Завірюха Я. Гастрономічна спадщина Поділля в галузі гостинності: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Яна Завірюха. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8668 | |
dc.description.abstract | Гастрономічна спадщина є виразом національної ідентичності, оскільки ми, нащадки тих, хто пережили страшну травму війн та штучних голодоморів, осмислюємо свою ідентичність. Гастрономічна спадщина України увібрала й адаптувала традиції представників багатьох народів, що здавна населяли цю територію. Наша нематеріальна культурна спадщина відкриває світу надзвичайно багату та різноманітну кулінарну історію нашої країни, знайомить із унікальними рецептурами приготування традиційних національних страв в різних куточках України. Мета дослідження – розкриття теоретичних засад формування гастрономічної спадщини, аналіз та популяризації гастрономічної спадщини України та шляхи розвитку гастрономічної привабливості Поділля. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Гастрономічна спадщина Поділля в галузі гостинності | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 80 | uk_UA |